Hvordan fandt du vores hjemmeside?

I vores bestræbelser på at gøre vores hjemmeside bedst mulig ogsynlig, vil vi meget gerne om du vil bruge et mint eller 2 på at fortælle lidt om, hvordan du fandt frem til lige vores hjemmeside

Hvad synes du om siden?

Fandt du noget du kan bruge?

Skriv gerne i kommentarfeltet her på siden.

Tak for hjpælen.

3 Svar til “Hvordan fandt du vores hjemmeside?”

Gunnar Olsen

april 23, 2021 hos 3:55 pm

Kom tilfældigt over siden, da jeg søgte en bestemt serie fra forlaget Harlequin. Desværre fandt jeg kun én titel, og den bliver for dyr, når der også skal betales porto. Til gengæld er jeres side den eneste, hvor jeg har fundet serien.
Jeg savner meget den såkaldte kiosklitteratur (dvs. ældre westerns, krimier, romantik etc). Men jeg anerkender, at de fleste af dem ikke vil kunne bære de kr. 10, som synes at være jeres mindstepris.
Endnu mere savnes en mulighed for at søge på siden. 129 sider er mange at kigge igennem, selvom det er lidt spændende.
Jeg synis I skulle kigge nøje på den grønne baggrund i bruger. Næsten al tekst, I skriver, forsvinder fuldstændig!
Kigger ind en anden gang. Mvh.

Besvar

  Dorthe Frank

  april 24, 2021 hos 11:36 am

  HEj Gunnar.
  Tak for din feedback på vores hjemmeside. Vi får tjekket op vedr. vores søgefunktion. Den skulle gerne virke. Baggrunden tager vi lige op til revision og prøver at finde en anden løsning. Du er velkommen til at skrive hvilke bøger du er på udkig efter. Vi har mange bøger som endnu ikke er tastet ind. Jeg vil gerne tjekke i vore kasser og på hylderne. Jeg ved vi bør have flere bøger fra Harelequin. Men det er ikke sikkert alt er komme ind på hjemmesiden endnu.

  mvh. Dorthe

  Besvar

Henning Holgaard Sørensen

august 16, 2021 hos 2:35 pm

Jeg fandt jeres side tilfældigt, da jeg søgte efter Sportskogebogen af Anne Henriksen på Google. Rigtig fin pris, og da jeg først havde koblet mit betalingsformidling til PayPal gik det nemt med at bestille. Nu sidder jeg og kigger på bogen, som jeg lige har hentet hos min lokale DAO pakkeshop, og er helt benovet over hvor velholdt den er. Fantastisk at få så flot en bog, nærmest som ny, for bare 50 kr. plus forsendelse. Super oplevelse, og jeg vil gerne anbefale jeres netbutik

Besvar

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *