bogen om forretter Indhold
2-3 Tips om forretter
4-5 Asparges på flere måder
6-7 Hvidvinsdampede artiskokker
8-9 Kaviar æg
10-11
Hummerhaler i karry
12-13 Farserede aubergine- skiver
14-15
Tomatrand med hønse- salat
16-17 Muslinger
18-19 Fyldt avocado
20-21 Foreller Genua
22-23 Torskerogn i festdragt
24-25 Hønsepaté
26-27 Middelhavssalat
28-29 Djævlechampignon
30-31 Fyldte tomater
32-33 Selleri Crosby
34-35 Brød fra Provence
36-37 Hvidvinsdampet makrel
38-39 Fx Jacqueline
40-41 Blomkål med skinke
42-43 Melon med spegeskinke
44-45 Laksetærte
46-47 Hors d’oeuvres
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.