Hvordan fandt du vores hjemmeside?

Hvordan fandt du vores hjemmeside?

I vores bestræbelser på at gøre vores hjemmeside bedst mulig ogsynlig, vil vi meget gerne om du vil bruge et mint eller 2 på at fortælle lidt om, hvordan du fandt frem til lige vores hjemmeside

Hvad synes du om siden?

Fandt du noget du kan bruge?

Skriv gerne i kommentarfeltet her på siden.

Tak for hjpælen.

Dorthe Frank

One thought on “Hvordan fandt du vores hjemmeside?

Gunnar OlsenUdgivet på  3:55 pm - apr 23, 2021

Kom tilfældigt over siden, da jeg søgte en bestemt serie fra forlaget Harlequin. Desværre fandt jeg kun én titel, og den bliver for dyr, når der også skal betales porto. Til gengæld er jeres side den eneste, hvor jeg har fundet serien.
Jeg savner meget den såkaldte kiosklitteratur (dvs. ældre westerns, krimier, romantik etc). Men jeg anerkender, at de fleste af dem ikke vil kunne bære de kr. 10, som synes at være jeres mindstepris.
Endnu mere savnes en mulighed for at søge på siden. 129 sider er mange at kigge igennem, selvom det er lidt spændende.
Jeg synis I skulle kigge nøje på den grønne baggrund i bruger. Næsten al tekst, I skriver, forsvinder fuldstændig!
Kigger ind en anden gang. Mvh.

  Dorthe FrankUdgivet på  11:36 am - apr 24, 2021

  HEj Gunnar.
  Tak for din feedback på vores hjemmeside. Vi får tjekket op vedr. vores søgefunktion. Den skulle gerne virke. Baggrunden tager vi lige op til revision og prøver at finde en anden løsning. Du er velkommen til at skrive hvilke bøger du er på udkig efter. Vi har mange bøger som endnu ikke er tastet ind. Jeg vil gerne tjekke i vore kasser og på hylderne. Jeg ved vi bør have flere bøger fra Harelequin. Men det er ikke sikkert alt er komme ind på hjemmesiden endnu.

  mvh. Dorthe

Henning Holgaard SørensenUdgivet på  2:35 pm - aug 16, 2021

Jeg fandt jeres side tilfældigt, da jeg søgte efter Sportskogebogen af Anne Henriksen på Google. Rigtig fin pris, og da jeg først havde koblet mit betalingsformidling til PayPal gik det nemt med at bestille. Nu sidder jeg og kigger på bogen, som jeg lige har hentet hos min lokale DAO pakkeshop, og er helt benovet over hvor velholdt den er. Fantastisk at få så flot en bog, nærmest som ny, for bare 50 kr. plus forsendelse. Super oplevelse, og jeg vil gerne anbefale jeres netbutik

LoneUdgivet på  1:15 pm - jan 24, 2022

Fandt jeres side ved at søge på Google efter en bestemt bog som I så havde. Mange spændende ting, men savner en søgefunktion.

  Dorthe FrankUdgivet på  5:18 pm - jan 24, 2022

  Hej Lone.
  Der er en søgefunktion øverst på siden. et hvidt felt med en grøn knap øverst i den grå blog i højre side.
  Du er velkommen til at skrive hvilke bøger du mangler, så ser jeg gerne om jeg kan finde dem.

Henning AndersenUdgivet på  6:07 am - mar 26, 2022

Søgte efter en bestemt bog via en søgemaskine og så viste det sig, at I havde den. Har ikke modtaget en mailbekræftelse på min bestilling, men venter og ser.

MartinUdgivet på  12:26 am - apr 11, 2022

secondhandaabenraa.dk

Læg din besked