bogen om kyllinger Indhold
Tips om kyllinger
4-5
6-7
Grydestegt kylling med persille og skilt sovs
Ovnstegte hvidløgskyllinger Paprikakylling
8-9
10-11
Grill-kylling med kryddersmor
12-13
14-15
16-17
18-19
20-21
Portvinskylling
Kylling stegt i cocotte
Kylling med peberfrugt
Kylling i rødvin
Ovnstegt kylling
Kylling i Chop Suey
22-23
24-25
26-27
28-29
30-31
32-33
34-35
36-37
38-39
Farseret kylling
Hannahs vidunderkylling
Karrykylling med ris
Kylling Maryland
Kylling Estragon
Kyllingerullesteg
Paneret kyllingeschnitzel
Kylling i asparges og ostesovs
40-41
42-43
Sprængt kylling med hvidlog -smorsovs
Roget kylling
44-45
Senneps kyllinger med risfyld
46-47
Mandelpanerede kyllinger
2-3
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.