Bogen om forretter. Af Lotte Haveman

kr.10.00

På lager: 1 på lager

bogen om forretter Indhold

2-3 Tips om forretter

4-5 Asparges på flere måder

6-7 Hvidvinsdampede artiskokker

8-9 Kaviar æg

10-11

Hummerhaler i karry

12-13 Farserede aubergine- skiver

14-15

Tomatrand med hønse- salat

16-17 Muslinger

18-19 Fyldt avocado

20-21 Foreller Genua

22-23 Torskerogn i festdragt

24-25 Hønsepaté

26-27 Middelhavssalat

28-29 Djævlechampignon

30-31 Fyldte tomater

32-33 Selleri Crosby

34-35 Brød fra Provence

36-37 Hvidvinsdampet makrel

38-39 Fx Jacqueline

40-41 Blomkål med skinke

42-43 Melon med spegeskinke

44-45 Laksetærte

46-47 Hors d’oeuvres

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogen om forretter. Af Lotte Haveman”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv