Der er mange gode grunde til, at svinekød er det kød, vi spiser mest af her i landet. Med sin milde smag er det nemlig godt til rigtig mange formål. Det smager fint i selskab med krydderurter og krydderier og er velegnet til meget forskellige retter. fra de helt lette og hurtige til de mere rustikke gryderetter, som skal stå og snurre i flere timer.
LET OG LÆKKERT SVINEKØD indeholder både klassiske og helt moderne opskrifter. Prøv fx:
Skinkemignon med kokos og citron
Skinkeschnitzler med persillepesto
Pasta med fennikel og mørbradbøffer
. Stegt flæsk med persillesauce
Bente Nissen Lundsgaard er madskribent og står bag en lang række kogebøger.
Morten Bech Køster er kok og restauratør og har anrettet maden på de appetitvækkende fotos, som fotograf Tine Duch har taget.
samarbejde
ISBN 87-00-76508-2
Produceret for Coop Danmark af Gyldendal
9 788700 765085
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.