LET OG LÆKKERT MIDDELHAVSMAD tager dig med til drømmelandene ved Middelhavet: Frankrig, Italien, Spanien og Grækenland. De fire landes køkkener har selvfølgelig hver deres særpræg og karakteristika, men flere råvarer går igen mange af retterne uanset nationalitet: Først og fremmest tomater, der virkelig smager af sol, men også hvidløg, citroner og krydderurter som basilikum og timian.
Tryl den gode smag af sol, sommer og Middelhav frem hjemme i dit eget køkken.
Prøv fx
• Lammekoteletter med tzatziki som i Grækenland
Paella som i Spanien
Vidunderlige grønsagsretter som i Provence
• Saltimbocca som i Italien
Hanne Bloch og Anne Skovgaard-Petersen er madskribenter og står bag en lang række kogebøger.
Morten Bech Kaster er kok og restaurater og har anrettet maden på de appetitvækkende fotos, som fotograf Tine Duch har taget.
samarbejde
ISBN 87-00-76746-8
Produceret for Coop Danmark af Gyldendal
9 788700767461
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.