bogen om
rødt
oksekød
Indhold
2-5 Tips om rødt oksekød
6-7 Oksehøjrebssteg
8-9
Højrebsskotelet
10-11
Helstegt oksefilet
12-13 Bøf med kryddersmør
14-15 Bøf i folie
16-17
Bøf med
champignonsauce
18-19 Peberbøf
20-21
Turnedos bearnaise
22-23 Minutbøf
24-25 Indbagt oksemørbrad
26-27 Oksetyndsteg
28-29 Porterhouse bøf
30-31
T-bone bøf
32-33 Tykstegsfilet som roastbeef
34-35 Kødfondue
36-37 Baf på spid
38-39
Helstegt culotte
40-41 Farseret kødrulle
42-43 Helstegt, marineret oksesteg
44-45 Oksekød med ol og urter
46-47 Baf tatar






Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.