Bogen om rødt oksekød – Lotte Haveman

kr.10.00

Bogen om rødt oksekød – Lotte Haveman

På lager: 1 på lager

bogen om

rødt

oksekød

Indhold

2-5 Tips om rødt oksekød

6-7 Oksehøjrebssteg

8-9

Højrebsskotelet

10-11

Helstegt oksefilet

12-13 Bøf med kryddersmør

14-15 Bøf i folie

16-17

Bøf med

champignonsauce

18-19 Peberbøf

20-21

Turnedos bearnaise

22-23 Minutbøf

24-25 Indbagt oksemørbrad

26-27 Oksetyndsteg

28-29 Porterhouse bøf

30-31

T-bone bøf

32-33 Tykstegsfilet som roastbeef

34-35 Kødfondue

36-37 Baf på spid

38-39

Helstegt culotte

40-41 Farseret kødrulle

42-43 Helstegt, marineret oksesteg

44-45 Oksekød med ol og urter

46-47 Baf tatar

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogen om rødt oksekød – Lotte Haveman”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv