Bogen om svinekød – Lotte Haveman

kr.10.00

Bogen om svinekød – Lotte Haveman

På lager: 1 på lager

bogen om

svinekød

Indhold

2-5

Tips om svinekød

6-7

Flæskesteg

8-9

Fransk svinekød i fad

10-11

Rødvinsmarineret nakkekam

12-13

Fyldet ribbesteg

14-15

Spændende svinekød

16-17

Indbagt hamburgerbrød

18-19

Hamburgerkort

20-21

Surrib

22-23

Godt steget med surkål

24-25

Stegt bovblad i karrykål

26-27

Spareribs med ovnstegte ribben

28-29

Krydret æbleflæsk

30-31

Grydestegt rullesteg

32-33

Svinekødsbrev

34-35

Karry-kødsbrev

36-37

Hvidløgsmørbrad

38-39

Mørbradbøf med skinke og ost

40-41

Svinekød Ungarn

42-43

Glaseret landskinke

44-45

Fyldt stribet flæsk

46-47

Nakkekam med krydrede urter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogen om svinekød – Lotte Haveman”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv