Ny Nordisk Hverdagsmad indeholder 60 sunde og nemme opskrifter på moderne mad med de råvarer, som bliver særligt gode under vores nordiske bredde- grader. Spis lidt mindre kød, lidt mere fuldkorn og mad fra havet, flere grove grøntsager og bær og oplev magien fra det nordiske køkken i din hverdag.
Opskrifterne er udviklet af Meyers Madhus i samar- bejde med nogle af landets dygtigste kokke i regi af Forskningscenter OPUS. Projektet undersøger blandt andet, om der er et særligt sundhedspotentiale i de råvarer, vi har i Norden.
FDB vil gerne give en hånd med, så alle, der har lyst, kan smage det nordiske køkken. Ny Nordisk Hver- dagsmad udgives i samarbejde mellem FDB, Meyers Madhus og Forskningscenter OPUS ved LIFE – Det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. OPUS er støttet af Nordea-fonden.
FDB
OPUS
9788792 596710
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.