bogen om at forrette
Indhold
2-3 Tips om at forrette
4-5 Asparges på flere mødre
6-7 Hvidvinsdampede artiskokker
8-9 Kaviaræg
10-11 Hummerhaler i karry
12-13 Farserede aubergineskiver
14-15 Tomatrand med hønsesalat
16-17 Muslinger
18-19 Fyldt avocado
20-21 Foreller Genua
22-23 Torskegn i festdragt
24-25 Hønsepaté
26-27 Middelhavssalat
28-29 Djævlechampignon
30-31 Fyldte tomater
32-33 Selleri Crosby
34-35 Brød fra Provence
36-37 Hvidvinsdampet makrel
38-39 Æg Jacqueline
40-41 Blomkål med skinke
42-43 Melon med spegeskinke
44-45 Laksetærte
46-47 Hors d’oeuvres






Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.